Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 200.00 mm
-
Šířka
- 120.00 mm
-
Hloubka
- 3.00 mm
-
Hmotnost
- 0.04 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 32
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788086783178
-
ISBN
- 8086783170
O knize
V úvodním slově lékař specialista vysvětluje podstatu onemocnění a okolnosti, za kterých se může objevit. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla z dostupných potravinářských surovin, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice.
V úvodním slově lékař specialista vysvětluje podstatu onemocnění a okolnosti, za kterých se může objevit. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla z dostupných potravinářských surovin, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice.
V úvodním slově lékař specialista vysvětluje podstatu onemocnění a okolnosti, za kterých se může objevit. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a 52 receptů na teplá i studená dietní jídla z dostupných potravinářských surovin, které sestavila vrchní dietní sestra Fakultní Thomayerovy nemocnice.