Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
86%
(10 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
22.3.2016
7
Dokonalá kniha, pro všechny co rádi pečou pro potěšení a mají radost z dokonalého výsledku.A právě k tomu je tato skvělá kniha, která nám ukáže jak na to. Kniha je rozdělena do 4 kapitol. v první se dozvíte, jaké potřebujete náčiní na pečení a zdobení dortů, ale hlavně ,jak upéct skvělý korpus. V druhé kapitole se seznámíme s Fondánem-jak si ho připravit, jak s ním pracovat a vytvářet z něj...
Dokonalá kniha, pro všechny co rádi pečou pro potěšení a mají radost z dokonalého výsledku.A právě k tomu je tato skvělá kniha, která nám ukáže jak na to. Kniha je...
Dokonalá kniha, pro všechny co rádi pečou pro potěšení a mají radost z dokonalého výsledku.A právě k tomu je tato skvělá kniha, která nám ukáže jak na to. Kniha je rozdělena do 4 kapitol. v první se dozvíte, jaké potřebujete náčiní na pečení a zdobení dortů, ale hlavně ,jak upéct skvělý korpus. V druhé kapitole se seznámíme s Fondánem-jak si ho připravit, jak s ním pracovat a vytvářet z něj dekorace. Ve třetí kapitole se naučíme dělat máslový krém a jak ho využít. V poslední čtvrté kapitole se naučíme pracovat s čokoládou. Výborná kniha.
Číst více
Číst více
5.1.2021
1
Myslím si, že tato kniha je opravdu jednou z mála, díky které pochopíte cukrářské umění a sami se mu naučíte. Všechny rady, tipy a triky jsou srozumitelně znázorněny a vysvětleny, takže se nemůže stát, že byste tápali v tom, jak připravit krém nebo potáhnout a ozdobit váš dort.
Myslím si, že tato kniha je opravdu jednou z mála, díky které pochopíte cukrářské umění a sami se mu naučíte. Všechny rady, tipy a triky jsou srozumitelně znázorněny...
Myslím si, že tato kniha je opravdu jednou z mála, díky které pochopíte cukrářské umění a sami se mu naučíte. Všechny rady, tipy a triky jsou srozumitelně znázorněny a vysvětleny, takže se nemůže stát, že byste tápali v tom, jak připravit krém nebo potáhnout a ozdobit váš dort.
Číst více