Objednávka

Uzení, nakládání a konzervování masa

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy...
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina,...
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Kniha

209 Kč

E-kniha

212 Kč

Tištěná kniha - ostatní

rok vydání 2010

209 Kč

Běžná cena 249 Kč

Ušetříte 40 Kč

Odesíláme 5.11.

Skladem 2 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 240.00 mm
  • Šířka

    • 170.00 mm
  • Hloubka

    • 10.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.23 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 128
  • Typ vazby

    • ostatní
  • Ean

    • 9788024742663
  • ISBN

    • 9788024742663

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat