Objednávka

Glosy Pavla Maurera

Recenze(6)

76 %

(6 Recenzí)

Jazyk

čeština

Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého...
Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa...
Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata zahrnující kulturu restaurací, jídelní zvyky a rituály, nebo třeba specifika české i zahraniční kuchyně.

Kniha

236 Kč

E-kniha

209 Kč

E-kniha - pdf, epub, mobi

rok vydání 2019

Ihned ke stažení

Jak číst e-knihy?

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

76%

(6 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

7.3.2020

13

Asi bych měla raději odposloucháno v rozhlasovém zpracování, pro které tyto, dalo by se říci fejetony, byly napsány. Ale i takto to bylo fajn. Jeho vhledy do gastronomie české, evropské i světové jsou čerstvé jako utržené jablko a některé šťavnaté, jako čerstvě připravený steak. Líbí se mi názory na stravování, používání selského rozumu a přehled, který má o jídle. A v neposlední řadě se mi líbil jazyk...
Asi bych měla raději odposloucháno v rozhlasovém zpracování, pro které tyto, dalo by se říci fejetony, byly napsány. Ale i takto to bylo fajn. Jeho vhledy do...
Asi bych měla raději odposloucháno v rozhlasovém zpracování, pro které tyto, dalo by se říci fejetony, byly napsány. Ale i takto to bylo fajn. Jeho vhledy do gastronomie české, evropské i světové jsou čerstvé jako utržené jablko a některé šťavnaté, jako čerstvě připravený steak. Líbí se mi názory na stravování, používání selského rozumu a přehled, který má o jídle. A v neposlední řadě se mi líbil jazyk, formulace, užívání výrazů. Pan Maurer prostě umí fakt hezky psát.
Číst více Číst více
18.2.2020
Zábavné, poučné, oddechové čtení. Stejně jako pořad v rozhlase.

Více od autora:

Pavel Maurer

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat