Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu
•
Jazyk
čeština
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. Najdete zde též ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak...
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. Najdete zde též ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak ovlivňují naše zdraví....
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. Najdete zde též ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak ovlivňují naše zdraví. Pokrmy připravené podle receptů nutriční terapeutky spolu s ostatními doporučeními pomohou předcházet ateroskleróze nebo zmírnit její následky – srdečně-cévní nemocnění.
Kniha
od 146 Kč
E-kniha
179 Kč
E-kniha - pdf, epub, mobi
rok vydání 2024
Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Formát
- pdf, epub, mobi
-
Věkový limit
- 15
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 152
-
Ean epub
- 9788076019881
-
Ean pdf
- 9788076019836
-
ISBN epub
- 978-80-7601-988-1
-
ISBN pdf
- 978-80-7601-983-6