Objednávka

Nakupte nad 500 Kč a soutěžte o čtečky

Vintage kitchen

Recenze(7)

89 %

(7 Recenzí)

Jazyk

čeština

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie...
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie vybraných jídel, které si...
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie vybraných jídel, které si následně dle uvedených receptů z dostupných surovin můžete připravit. Nechte se inspirovat krásnými fotografiemi pokrmů se starou duší a svou kuchařskou tvorbou pokračujte v jejich příběhu.

Kniha

439 Kč

E-kniha

389 Kč

E-kniha - pdf

rok vydání 2022

Ihned ke stažení

Jak číst e-knihy?

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

89%

(7 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

25.9.2023

1

Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny jiných knih o historii naší kuchyně se nebojí zajít i do měšťanské a šlechtické kuchyně. Jako kuchařka ale moc praktická není. Místo uměleckých fotografií by byly lepší obrázky postupů - zejména u jídel, která se dnes už málo vidí.
Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny...
Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny jiných knih o historii naší kuchyně se nebojí zajít i do měšťanské a šlechtické kuchyně. Jako kuchařka ale moc praktická není. Místo uměleckých fotografií by byly lepší obrázky postupů - zejména u jídel, která se dnes už málo vidí.
Číst více
1.8.2023

1

Dalo by se říct - historie jídla s praktickými ukázkami...:)

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat