Objednávka

Sleva 150 Kč pro členy Klubu a 100 Kč pro nečleny při nákupu nad 699 Kč! Využít kód.

Jan Werich / Kaviár i šampaňské

Recenze(11)

82 %

(11 Recenzí)

Jazyk

čeština

Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v...
Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v míře vrchovaté. V...
Na čtenářsky úspěšnou knížku Klaunovo velmi pozdní odpoledne nyní autor navazuje dalším vzpomínáním s hlavním společným motivem jídla a pití, což by se v případě Jana Wericha dalo přímo nazvat gurmánstvím života. Konkrétní recepty zde sice nenajdete, zato neotřelé historky od jeho rodinného krbu v míře vrchovaté. V této publikaci byl použit konvolut fotografií Miroslava Zajíce ze 70. let minulého století.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

rok vydání 2010

140 Kč

Běžná cena 159 Kč

Ušetříte 19 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 205.00 mm
  • Šířka

    • 130.00 mm
  • Hloubka

    • 15.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.27 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 142
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem a přebalem
  • Ean

    • 9788072810352
  • ISBN

    • 8072810359

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

82%

(11 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

14.8.2012

2

Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří. Jak dokázal mluvit na jevišti, tak i stůl mu byl prkny divadelními a pokrm tématem o němž dokázal moudře přednášet. A autor Pavel Chrastil měl štěstí, že mohl pár let pobývat s tímto moudrým klaunem a sám si toho byl velmi dobře vědom. Zde...
Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří....
Tato kniha je o Werichovi a jeho vztahu k jídle, a ono je jedno, že hlavním tématem je labužnictví, protože Werich byl hlavně labužníkem života a jídlo k němu patří. Jak dokázal mluvit na jevišti, tak i stůl mu byl prkny divadelními a pokrm tématem o němž dokázal moudře přednášet. A autor Pavel Chrastil měl štěstí, že mohl pár let pobývat s tímto moudrým klaunem a sám si toho byl velmi dobře vědom. Zde se těžko hodnotí autor knihy a jeho styl, protože zde to vůbec není podstatné, ikdyž výtky k tomuto nemám a myslím, že je to napsáno velice slušně na to, že je to jediné autorovo dílo, a to pouze za účelem zaznamenat pár let života Werichovi rodiny, a díky mu za to. Jo, a když pivíčko, tak jedině flaštičkové!
Číst více Číst více
16.2.2020
Krásné vzpomínky, jen snad slovo bysme, neuvěřitelně bolí na pohled.

Více od autora:

Pavel Chrastil

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat