Objednávka

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

Recenze(16)

81 %

(16 Recenzí)

Jazyk

čeština

Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptů. Všechny využívají běžně dostupné...
Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptů. Všechny využívají běžně dostupné suroviny a jsou tak...
Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší nálož lahodně pomalých receptů. Všechny využívají běžně dostupné suroviny a jsou tak jednoduché, že je zvládne i úplný začátečník. Objevte i vy kouzlo přípravy famózních jídel s minimem úsilí a maximálním chuťovým zážitkem!

Kniha

355 Kč

E-kniha

299 Kč

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2021

315 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 84 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

81%

(16 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

21.9.2022
Pro člověka, který neví jak s pomalým hrncem, je to fajn základ.
5.11.2021
Recepty bez nápadu (jen sesbíraná klasika, žádná vlastní invence), příšerné fotky - ať už rozmazané, nebo na nich jídlo nevypadalo vábně. Například na kachně (nebo kuřeti?) byly zbytky brk, vepřový plátek na hořčici vypadal tak suchý, že se mi stáhlo hrdlo. U svíčkové omáčky jsem se dozvěděla, že už ji vlastně nikdo nedělá z kusu masa, po kterém se jmenuje, ale z levné náhražky.
Recepty bez nápadu (jen sesbíraná klasika, žádná vlastní invence), příšerné fotky - ať už rozmazané, nebo na nich jídlo nevypadalo vábně. Například na kachně (nebo...
Recepty bez nápadu (jen sesbíraná klasika, žádná vlastní invence), příšerné fotky - ať už rozmazané, nebo na nich jídlo nevypadalo vábně. Například na kachně (nebo kuřeti?) byly zbytky brk, vepřový plátek na hořčici vypadal tak suchý, že se mi stáhlo hrdlo. U svíčkové omáčky jsem se dozvěděla, že už ji vlastně nikdo nedělá z kusu masa, po kterém se jmenuje, ale z levné náhražky.
Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat