Objednávka

Nakupte nad 500 Kč a soutěžte o čtečky

S Italem v kuchyni II.

Recenze(10)

83 %

(10 Recenzí)

Jazyk

čeština

„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuel Ridi. Stačí prý láska a systém. Když italský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchyni své babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů. Emanuel sází na jednoduchá jídla a využití čerstvých sezonních surovin, z nichž umí...
„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuel Ridi. Stačí prý láska a systém. Když italský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchyni své babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů. Emanuel sází na jednoduchá jídla a využití čerstvých sezonních surovin, z nichž umí připravit hotové...
„Každý se může naučit vařit,“ říká Emanuel Ridi. Stačí prý láska a systém. Když italský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchyni své babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů. Emanuel sází na jednoduchá jídla a využití čerstvých sezonních surovin, z nichž umí připravit hotové zázraky. Pojďte si to s námi vyzkoušet!

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

Levná kniha

rok vydání 2010

199 Kč

Běžná cena 399 Kč

Ušetříte 200 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 247.00 mm
  • Šířka

    • 178.00 mm
  • Hloubka

    • 16.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.67 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 204
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788090461031
  • ISBN

    • 9788090461031

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

83%

(10 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

2.9.2015

7

K Emanuelu Ridimu mám pouze jednu připomínku. Přestože chápu, že se jedná o nutnou součást mediálního obrazu mluvit stylem "Já jsem Ítal a mam bábičku z Itália, co mě účila všechny tyto récepty.", mně to poněkud vadí, neboť z jeho vyjadřování je vidět, že češtinu dokonale ovládá. Kolikrát překvapí složitějšími větnými konstrukcemi a má velkou slovní zásobu (nemyslím tím na cizince, beru ho a popisuji...
K Emanuelu Ridimu mám pouze jednu připomínku. Přestože chápu, že se jedná o nutnou součást mediálního obrazu mluvit stylem "Já jsem Ítal a mam bábičku z Itália, co...
K Emanuelu Ridimu mám pouze jednu připomínku. Přestože chápu, že se jedná o nutnou součást mediálního obrazu mluvit stylem "Já jsem Ítal a mam bábičku z Itália, co mě účila všechny tyto récepty.", mně to poněkud vadí, neboť z jeho vyjadřování je vidět, že češtinu dokonale ovládá. Kolikrát překvapí složitějšími větnými konstrukcemi a má velkou slovní zásobu (nemyslím tím na cizince, beru ho a popisuji jako Čecha). Naštěstí se to stírá v psané podobě, a tak nic nebrání vyzkoušet si na přípravu relativně jednoduché italské pokrmy, jejíchž hlavním tajemstvím úspěchu jsou čerstvé suroviny. Pak i čerstvý chleba s domácím bazalkovým pestem chutná jako delikatesa. P.S. No dobrá, uznávám, chybí mi, jak v jedné epizodě mluví o chytání "kakny", to kniha nenabídne.
Číst více Číst více
7.6.2020

1

Přiznám se, že mě tyto recepty moc nezaujaly.

Více od autora:

Emanuele Andrea Ridi

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat