Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 245.00 mm
-
Šířka
- 175.00 mm
-
Hloubka
- 10.00 mm
-
Hmotnost
- 0.24 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 136
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788024755274
-
ISBN
- 9788024755274
O knize
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří živočišné produkty do...
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří živočišné produkty do svého jídelníčku z...
Je maso nutné pro naši stravu? Snad nejčastěji diskutovaná otázka z oblasti výživy, kterou se stále zabývá mnoho odborných institucí. Pokud se podíváme na historii člověka, byla potřeba masa a ryb pro rozvoj lidských zdrojů velmi důležitá. Stále se však setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří živočišné produkty do svého jídelníčku z různých důvodů nezařazují. Z nutričního hlediska vyvstává otázka, zda vegetariánská nebo dokonce veganská strava může splnit požadavky na dostatečnou výživu sportovce. Zda lze získat dostatek svalové hmoty a mít dostatek železa i dalších důležitých látek, potřebných pro sportovní výkon. Autorka, sportovní výživová specialistka, popisuje, jak si udržet kondici a zdraví se stravou rostlinného původu, poradí s několika důležitými detaily této stravy, ukáže, jaké jsou výhody a nevýhody, ale i potenciální rizika sportujících vegetariánů a podělí se s vámi o mnoho užitečných rad a také receptů na vhodná a dobrá vegetariánská a veganská jídla.