Objednávka

Zlatá klasika

Zlatá klasika
Tištěná kniha

95 % (8 Hodnocení)

Zlatá klasika

95 % (8 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2023

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 258.00 mm
  • Šířka
    • 214.00 mm
  • Hloubka
    • 27.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.03 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 184
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788088440055
  • ISBN
    • 9788088440055

O knize

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky...
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za...
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní. Najdete v ní třeba recepty na všemi milovanou pečenou kachnu, vepřové vrabce, řízky, segedín, sekanou, svíčkovou, hovězí líčka, buchtičky s vanilkovým krémem, šišky s mákem, ale i burger, špagety aglio olio, špagety carbonara, Kung pao, kuře Tikka, čevabčiči, lososa s remuládou, srbské rizoto, italské rizoto, fish & chips, carpaccio, řecký salát, caesar salát, tzatziki, caprese… a všechno, na co máte právě teď zrovna chuť. Vždycky jsem říkal, že je mi bližší být pěšákem klasiky než inovátorem a za každou cenu tvůrcem něčeho, co už je dávno objevené. Je tomu tak dodnes a za ty roky v gastronomii moc dobře vím, která jídla z restauračních lístků mizí jako první. Když kniha vznikala, měli jsme na paměti hlavně to, aby byla jednoduchá pro orientaci i ve stylu prezentace. Je jednoznačně zaměřená na domácí vaření a tradiční postupy, kde je nejdůležitější, jak to chutná. Je realistická a proveditelná.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

95%

(8 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

25.10.2023
Velmi zajímavá kuchařka, krásně zpracovaná, která layoutem zapadá do všech Pohlreichových kuchařek nakladatelství Sevruga. Je přehledná, fotografie jsou kvalitní a je ideální na každodenní vaření a když nevíte, co zrovna uvařit a potřebujete sáhnout po inspiraci.
Velmi zajímavá kuchařka, krásně zpracovaná, která layoutem zapadá do všech Pohlreichových kuchařek nakladatelství Sevruga. Je přehledná, fotografie jsou kvalitní a...
Velmi zajímavá kuchařka, krásně zpracovaná, která layoutem zapadá do všech Pohlreichových kuchařek nakladatelství Sevruga. Je přehledná, fotografie jsou kvalitní a je ideální na každodenní vaření a když nevíte, co zrovna uvařit a potřebujete sáhnout po inspiraci.
Číst více

Více od autora:

Zdeněk Pohlreich

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat