Objednávka

Česká domácí kuchařka

Recenze(5)

64 %

(5 Recenzí)

Jazyk

čeština

České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil...
České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z domácích...
České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše, knedlo-zelo-vepřo, bramborové polévky a další. Mistr kuchař pro vás připravil jídla z domácích surovin. Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená evropskými a světovými trendy nabízí lákavé kombinace, výrazné chutě a typické vůně.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2010

237 Kč

Běžná cena 249 Kč

Ušetříte 12 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 243.00 mm
  • Šířka

    • 185.00 mm
  • Hloubka

    • 50.00 mm
  • Hmotnost

    • 1.53 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 720
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788024909578
  • ISBN

    • 802490957X

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

64%

(5 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

2.11.2014
No, tato kuchařka (rv 2008) se bohužel, dle mě, jen tváří jako dobrá, srozumitelná a přehledná. Nemůžu si pomoct, ale nic z toho neplatí. Je tu velký potenciál inspirací a jaksi návrhů na příští oběd, či večeři, ovšem při připravě jídla samotného vám nakonec nezbude nic, než jídlo uvařit úplně sám, bez pomoci této publikace. Je to asi v tom smyslu, že dostanete zálusk na karbanátky a kuchařka vás...
No, tato kuchařka (rv 2008) se bohužel, dle mě, jen tváří jako dobrá, srozumitelná a přehledná. Nemůžu si pomoct, ale nic z toho neplatí. Je tu velký potenciál...
No, tato kuchařka (rv 2008) se bohužel, dle mě, jen tváří jako dobrá, srozumitelná a přehledná. Nemůžu si pomoct, ale nic z toho neplatí. Je tu velký potenciál inspirací a jaksi návrhů na příští oběd, či večeři, ovšem při připravě jídla samotného vám nakonec nezbude nic, než jídlo uvařit úplně sám, bez pomoci této publikace. Je to asi v tom smyslu, že dostanete zálusk na karbanátky a kuchařka vás povede asi tak, že si máte připravit z ingrediencí ty karbanátky, nu a přidejte cibulku na talíř, kaši a přejeme dobrou chuť. Na něco podobného narazíte u vývaru - přeceďte vývar, dejte do hrnce zeleninu... - a bla bla bla. Tak nevím. Mám ty karbanátky nasekat na kostičky, hodit do vroucí vody...? Ten vývar si mám jako vycucat z trika...? Přece když už vím, co a jak vařit, nepotřebuji k tomu návody?! No nic, asi jsem něco přehlíd... Zklamání. [2/10] Naučná literatura; Hobby, Vaření
Číst více Číst více

Více od autora:

Jaroslav Vašák

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat